3 % popusta ob prijavi do 30. junija
Summer Camp Izjava o varovanju zasebnosti

Izjava o varovanju zasebnosti

Summer Camp 2019
izjava o varovanju zasebnosti


Varovanje posameznikove zasebnosti na spletu je ključno za prihodnost spletnega poslovanja. S to izjavo o varovanju zasebnosti dokazujemo svojo zavezanost k varovanju posameznikovih podatkov in zasebnosti. Ta izjava o varovanju zasebnosti opisuje naše ravnanje s podatki, s katerimi je mogoče neposredno ali posredno identificirati posameznika.

SPLOŠNE INFORMACIJE

Izjava o varovanju osebnih podatkov
Hiša jezikov d.o.o., Ulica Vita Kraigherja 3, Maribor, Slovenija (v nadaljevanju Hiša jezikov).
spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo pridobljene podatke varovala skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in neželeno komunikacijo.
Uporabnik posreduje Hiši jezikov svoje osebne podatke, na ta način daje svojo osebno privolitev za obdelavo svojih osebnih podatkov, in sicer dovoljuje Hiši jezikov, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke.
Profiliranje dogodkov. Če se prijavite na dogodek, seminar ali spletni seminar, ki ga organizira Hiša jezikov, lahko Hiša jezikov deli osnovne podatke o udeležencu (vaše ime, podjetje in elektronski naslov) z drugimi udeleženci istega dogodka, seminarja ali spletnega seminarja, da zagotovi komunikacijo in izmenjavo idej.

Uporabnik je seznanjen in se strinja, da bo Hiša jezikov njegove osebne podatke uporabila za naslednje namene:


Uporabnik je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov info@hisajezikov.si od Hiše jezikov kadar koli zahteva prenehanje uporabe svojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Hiša jezikov bo v 30 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečila nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja in ga o tem obvestila v 10 dneh. Svoje soglasje v skladu s tem dokumentom lahko kadar koli prekličete tudi preko povezave odjava, ki je navedena v naših e-novicah. Če soglasje prekličete, Hiša jezikov ne bo več obdelovala osebnih podatkov, za katere velja to soglasje, če to ni zakonsko zahtevano.

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do tujih spletnih strani. Hiša jezikov ne odgovarja za prakse glede zagotavljanja zasebnosti ali vsebino spletnih strani zunaj podjetja Hiša jezikov, zato priporočamo, da dobro preberete izjave o varovanju zasebnosti takih tujih spletnih strani.

PIŠKOTKI IN SPLETNI SIGNALI

Nekatere spletne strani podjetja Hiša jezikov uporabljajo tehnologijo, ki se imenuje "piškotki". Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na trdem disku vašega računalnika, ko odprete spletno stran ali določen del spletne strani. Piškotki omogočajo podjetju Hiša jezikov, da se seznani s tem, kateri deli njegovih spletnih strani so najbolj priljubljeni, katere strani uporabniki obiskujejo in koliko časa se na teh straneh nahajajo.

Hiša jezikov uporablja piškotke za ugotavljanje strukture prometa na svojih straneh, kar mu pomaga pri izboljšavi strukture spletne strani in prilagajanju vašim željam, saj si želimo, da bi strani čim bolj ustrezale zanimanju in željam uporabnikov. Na primer, spremljamo mesta, ki jih ljudje obiskujejo, in obiskovalčeve dejavnosti na naših spletnih straneh. Hiša jezikov uporablja piškotke za ponovno trženje. Pri izvajanju in shranjevanju teh izsledkov ostanejo podatki nerazkriti. Če ne želite sprejemati piškotkov, jih lahko onemogočite z upoštevanjem navodil izdelovalca brskalnika. Več o teh funkcijah si, prosimo, oglejte v navodilih za uporabo brskalnika.

DOSTOP DO PODATKOV PODJETJA IN VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Pravico imate dostopati do osebnih podatkov, podatke prepisati, kopirati, dopolniti in popraviti ali brisati nepravilnosti v svojih osebnih podatkih in tudi nasprotovati njihovemu obdelovanju. Dajanje osebnih podatkov je prostovoljno. Prav tako imate pravico, da izveste, kdo so uporabniki osebnih podatkov ali kakšne vrste uporabnikov so.
Če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke ali podatke vašega podjetja, nam jih pošljite na naslov info@hisajezikov.si ali pa nas pokličite na 080 50 59.
Na omenjeni telefonski številki smo vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.

Kako do nas

Socialni mediji

Kontaktne informacije

© 2020 Hiša Jezikov d.o.o. | Kazalo strani | Splošni pogoji | Izjava o varovanju zasebnosti