3 % popusta ob prijavi do 30. junija
Summer Camp MINI

preživite nepozabne počitnice

Summer Camp Novice
novicePoletna jezikovna šola Hiše jezikov spet na Pohorju!

Po lanski izvedbi poletne jezikovne šole Summer School v srcu štajerske prestolnice smo se odločili, da priljubljeno poletno jezikovno šolo preselimo v okolje, kjer deluje najbolj naravno – na Pohorje! Namen poletne jezikovne šole, ki jo organiziramo na Hiši jezikov, je že od nekdaj bil združevanje aktivnega in zdravega načina življenja z učenjem, saj dobiva moto »zdrav duh v zdravem telesu« sploh v današnjem času zmeraj večjo veljavo. In kje se človek počuti najbolj zdravega in najudobneje? Seveda v naravi, daleč vstran od vsakdanjega mestnega vrveža. K sreči nam naravne danosti na tem delu Štajerske omogočajo, da z enim kratkim skokom (beri: 10-minutno vožnjo z gondolo) zapustimo hektično dogajanje v mestu in se prepustimo prijetnemu objemu naravnega okolja Mariborskega Pohorja. Prav zaradi tega smo se na Hiši jezikov odločili, da se kljub pozitivnim izkušnjam in prijetnim trenutkom učenja tujega jezika v Mariboru selimo ponovno nekoliko višje. Summer Camp je nazaj!

To pa tudi ni edina sprememba, ki čaka mlade in aktivne radovedneže. K sodelovanju smo tokrat povabili še različno strokovno športno osebje, ki bo prevzelo vodenje popoldanskih športnih aktivnosti. Zelo veseli smo, da lahko v razširjeni ekipi med nami pozdravimo učitelje plavanja, trenerje nogometa in odbojke. Ti bodo delili svoje profesionalno znanje v popoldanskem času na podobno igriv in zanimiv, a še zmeraj resen način, tako kot naši profesorji tujega jezika v času dopoldanskega pouka.

A novosti še zmeraj ni konec. Po želji bomo za tiste otroke, ki ste se nam v preteklih letih že želeli pridružiti, a tega niste mogli, ker živite v bolj oddaljenih krajih, uredili tudi nočitev v hotelu na Pohorju. V tem primeru bosta otroku na voljo polni penzion in 24-urno varstvo v okviru paketa Summer Camp Maxi. Za otroke, ki pa bi se radi po zabavnem dnevu v družbi Hiše jezikov vrnili domov, pa je na voljo paket Summer Camp Mini.

Kaj torej še čakate, izberite svoj termin takoj:
  • 1.–5. julij 2019 (plavanje)
  • 8.–12. julij 2019  (nogomet ali odbojka)
  • 12.–16. avgust 2019 (nogomet ali odbojka)
  • 19.–23. avgust 2019 (plavanje)


Se vidimo!Kako do nas

Socialni mediji

Kontaktne informacije

© 2020 Hiša Jezikov d.o.o. | Kazalo strani | Splošni pogoji | Izjava o varovanju zasebnosti