3 % popusta ob prijavi do 30. junija
Summer Camp MINI

preživite nepozabne počitnice

Summer Camp Novice
noviceSummer Camp niso navadne poletne jezikovne počitniceKmalu bo čas za poletni oddih in za kreativno preživljanje prostega časa. Ker si tega ne želimo le zase, temveč tudi za svoje otroke, vas pri jezikovni šoli Hiša jezikov vabimo, da svojemu otroku privoščite aktivne jezikovne počitnice Summer Camp 2020, kjer se otroci ne učijo samo jezika, temveč se tudi športno ali umetniško oziroma znanstveno udejstvujejo.

Summer Camp 2020 bo izveden samo avgusta
Kar nekaj časa smo pri jezikovni šoli Hiša jezikov negotovo gledali v prihodnost in se spraševali, ali bomo lahko izpeljali letošnje aktivne počitnice Summer Camp. Zaradi negotovosti trenutne krize v zvezi s koronavirusom smo bili prisiljeni odpovedati julijski termin, ki naj bi se odvijal med 5. in 10. julijem. Ker pa je vlada pred kratkim omilila ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa, smo si pri Hiši jezikov oddahnili, saj lahko na tem mestu potrdimo izvedbo dveh terminov aktivnih počitnic Summer Camp 2020. Prvi termin se bo izvedel od 9./10. do 14. avgusta, drugi pa takoj zatem, in sicer od 16./17. do 21. avgusta.

Summer Camp 2019 prvič v mednarodni družbi
Lanska izvedba aktivnih počitnic Summer Camp 2019 je prvič prestopila meje Slovenije, kar pomeni, da se aktivnih počitnic pod Pohorjem niso udeležili le otroci iz različnih krajev Slovenije, temveč tudi otroci iz tujine. Na ta način je bilo dodatno poskrbljeno za to, da imajo otroci tudi med preživljanjem prostega časa možnost, da se urijo v tujem jeziku. Seveda smo se pri Hiši jezikov veselili in nadejali, da bomo lahko tudi letos ponovili to nadvse uspešno mednarodno izkušnjo, a žal nam je tudi s tega vidika koronavirus prekrižal načrte. Ker ostajajo slovenske meje za določene države še zmeraj zaprte, bomo pri Hiši jezikov ta del izpustili, a hkrati bomo delali na tem, da bomo drugo leto spet pripeljali otroke iz tujine pod naše Pohorje, jim pokazali vse lepote naših krajev in posledično ponovili uspešno zgodbo iz lanskega leta.

Ponovno na voljo paketa Summer Camp MINI in MAXI
Vse se pa le ni spremenilo. Ponovno bosta za vaše otroke na voljo dva paketa, in sicer paketa Summer Camp MINI in MAXI:
  • Summer Camp MINI je tedenski počitniški paket brez nočitev, ki poteka od ponedeljka do petka med 8.00 zjutraj in 16.00 popoldan na mariborskem Pohorju, in sicer v hotelu Videc na Bolfenku in v okolici.
  • Summer Camp MAXI je tedenski počitniški paket z nočitvami, ki poteka od nedelje zvečer do petka popoldne; otroka lahko pripeljete v nedeljo od 17.00 dalje in ga prevzamete v naslednji petek popoldne do 17.00.

Ponovno zdravo in varno, ponovno v objemu Pohorja
Program se bo izvajal na, pod in v okolici mariborskega Pohorja. Vaš otrok bo s kombinacijo učenja v učilnici in na prostem kar se da kakovostno preživel počitnice, in sicer v prijetni družbi in pod budnim očesom učiteljev tujega jezika in animatorjev.
Poleg učenja angleškega jezika lahko otroci izbirajo med:
  • treningi nogometa: otroci bodo ne glede na starost in predhodno nogometno znanje s pomočjo usposobljenega in zanesljivega trenerja izboljšali svoje nogometno znanje in tehniko.
  • plavalni tečaj: otroci bodo v varnem okolju s pomočjo usposobljenega in zanesljivega inštruktorja plavanja izboljšali tehnike plavanja in se naučili spretnosti.
  • umetnostjo: v majhnih skupinah se bodo otroci osredotočili na risanje in slikanje, pri tem pa ne bodo urili le umetniških veščin, temveč tudi način gledanja in opazovanja, kreativnega razmišljanja ter odkrivanje sebe in svojega izraza.
  • znanostjo: otroci bodo spoznali delovanje naravnih procesov okoli nas s povsem praktičnega vidika in izvedli številne poskuse, ki jim bodo na preprost, zabaven in zanimiv način omogočili razumevanje sveta.

Število mest je omejeno
Pri Hiši jezikov smo že začeli z zbiranjem prijav. Število mest je omejeno, toda v tem trenutku je še zmeraj nekaj mest prostih za vsakega od obeh razpisanih terminov. Zato pohitite in zagotovite svojemu otroku mesto na nepozabnih počitnicah pod Pohorjem. In če prijavite svojega otroka do konca meseca junija, vam priznamo še popust v višini 3 %. Kot vidite, se plača biti med prvimi.

Avtor: Hiša jezikovKako do nas

Socialni mediji

Kontaktne informacije

© 2020 Hiša Jezikov d.o.o. | Kazalo strani | Splošni pogoji | Izjava o varovanju zasebnosti