3 % popusta ob prijavi do 30. junija
Prijavi se na Hello Summer Camp 2019

preživite nepozabne počitnice

O nas
Ne zamudi prvega dne
Summer Campa!

DNI

UR

MINUT

SEKUND
5/6. – 10. julij 2020 9./10. – 14. avgust 2020 16./17. – 21. avgust 2020
Hiša jezikov O nas V Hiši jezikov poletne počitnice za otroke organiziramo že od leta 2005. Prvi Summer Camp je potekal na Rogli, kasneje pa smo počitnikovanje preselili na Mariborsko Pohorje, ki mu mnogi pravijo »pljuča Maribora«.

  • PROFESIONALNA EKIPA
  • STIMULATIVNO OKOLJE
  • NOVA ZNANJA
  • NOVI PRIJATELJI
  • VARNOST
Prijetno okolje
Neokrnjena pohorska narava nudi nešteto možnosti za sprostitev in rekreacijo. Krasijo ga naravne znamenitosti, do vodijo številne pohodniške steze, ki prepredajo pohorske gozdove. Vaš otrok bo s kombinacijo učenja v učilnici in na prostem kar se da kvalitetno preživel počitnice, v prijetni družbi, pod budnim očesom animatorjev.

Razgiban in strokoven program
Program smo razvili na podlagi dolgoletnih izkušen pri organizaciji poletnih taborov za otroke. Za vaše otroke bodo skrbeli učitelji, pedagogi in animatorji z večletnimi izkušnjami pri delu z mladimi. Učenje ne bo omejeno le na učilnice, temveč se bo program večinoma odvijal na prostem.

Kvaliteta zagotovljena
Za vsako izmed aktivnosti, ki jo program vključuje bo skrbel strokovnjak iz svojega področja. Za učenje angleščine bodo skrbeli profesorji angleškega jezika, za trening nogometa nogometni trenerji, za trening plavanja plavalni učitelji, za učenje prve pomoči zdravstveni delavci itd. Učenje bo potekalo skozi igro in različne aktivnosti, ki so se do sedaj izkazale za najbolj učinkovite in priljubljene: tekmovali bojo različnih športih in kvizih, se podali na orientacijski pohod v naravi, se urili v plavanju, odbojki ali nogometu in seveda veliko družili in zabavali. Tako bodo otroci v sproščenem vzdušji zgubili strah pred govorjenjem v tujem jeziku ter pri družabnih aktivnostih ter bodo postali samozavestnejši.

Delo bo potekalo v malih skupinah kamor bomo vašega otroka razporedili na podlagi znanja in starosti.

Več o Hiši jezikov lahko preberete na spletni strani Hiše jezikov.


Kako do nas

Socialni mediji

Kontaktne informacije

© 2020 Hiša Jezikov d.o.o. | Kazalo strani | Splošni pogoji | Izjava o varovanju zasebnosti